ΟΙ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Γιατί Αμπούλες Ομορφιάς;

Η ομορφιά και η προσωπική περιποίηση είναι για τις γυναίκες απαράβατη ανάγκη, και η απαίτηση για γρήγορα και εξειδικευμένα αποτελέσματα -δικαίως- αποτελεί την τάση της αγοράς.

Οι επαγγελματίες της εξειδικευμένης περιποίησης έχουν μόνο έναν στόχο: να ανεβάσουν τον πήχη των καινοτόμων και εξειδικευμένων προϊόντων ώστε να παρέχουν στις γυναίκες υψηλή φροντίδα, άριστη ποιότητα συστατικών και κορυφαίο αποτέλεσμα.

Το πρωτόκολλο της περιποίησης του δέρματος μας, πλέον ενισχύεται με επαγγελματικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας την κλασική χρήση της κρέμας με ισχυρότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες.

Νέα τάση και κορυφαία επιλογή αποτελούν οι αμπούλες ομορφιάς (γυάλινα φιαλίδια), που παρέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών από τη φύση, στην ανώτερη ποιοτικά μορφή τους.

Ένα μεγάλο εύρος προσωπικών θεραπειών βρίσκεται τώρα στην διάθεση κάθε γυναίκας, χωρίς περιορισμούς.

Με την χρήση της αμπούλας-θεραπείας αυξάνεται εντυπωσιακά το βάθος διείσδυσης των δραστικών συστατικών, σε μεγαλύτερο ποσοστό συγκριτικά με τα προϊόντα σε μορφή κρέμας ή ορού. Παράλληλα, ενεργοί παράγοντες φυτικής προέλευσης ενισχύουν το αποτέλεσμα των θεραπειών και αυξάνουν αισθητά την ταχύτητα απόκτησης του επιθυμητού αποτελέσματος!

Με τον τρόπο αυτό κατακτούμε την επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων καλλυντικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Η δύναμη της φύσης που «σφραγίζεται» μέσα στις αμπούλες ομορφιάς δίνει τη λύση στις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας!

Τα οφέλη της επαγγελματικής περιποίησης με αμπούλες ομορφιάς:
  • Αύξηση του βάθους διείσδυσης των προϊόντων, λόγω χαμηλού μοριακού βάρους και συμπυκνωμένων συστατικών.
  • Μέγιστη ταχύτητα απόκτησης του επιθυμητού αποτελέσματος.
  • Υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, στην ανώτερη ποιοτικά μορφή τους.
  • Πρωτοποριακός τρόπος εφαρμογής με ειδικό υποδοχέα που καθιστά τη χρήση εύκολη, εξοικονομώντας σωστή ποσότητα, εξασφαλίζοντας την ενεργή δράση των συστατικών σε κάθε εφαρμογή.
  • Επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι μας με τη χρήση προηγμένων καλλυντικών.
  • Προσωπικό πρωτόκολλο περιποίησης.
Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο φαρμακείων. Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς!